KREMALI MANTAR ÇORBASI

Malzemeler 
7-8 Adet Mantar
1/2 Soğan
125 gr. Margarin
2 Çorba Kaşığı Un
1/2 Su Bardağı Süt
1 Et Suyu Tableti
3.5 Su Bardağı Su
1/2 Paket Krema
Tuz
Üzerine: 1 Çorba Kaşığı Tereyağı

Yemeğin Tarifi   
Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın. Teflon tavada sote edin. 

Ayrı bir kapta margarini eritin. 2 Çorba kaşığı unu kavurun. Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin.

3. 5 su bardağı suyu ekleyin. 

Sote edilmiş mantarları da tencereye alın. Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyin. tencereyi ocaktan alın. 

Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın. 

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa