Malzemeler
4 Adet Yufka
2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peynir
1 Kutu Krem Şanti
1 Su Bardağından Biraz Fazla Süt
1 Çay Bardağı Sıvı Yağ
2 Adet Yumurta
Yeterince Tuz
Yemeğin Tarifi
4 adet yufkayı küçük parçalar halinde kesin. Kestiğiniz tüm yufkaları kenarları dışarıda kalacak şekilde küçük ve derin kaselere yerleştirin. Kaselerdeki yufkaların ortasına rendelenmiş kaşar peynirinden eşit miktarlarda serpin.
1 kutu krem şantiyi, 1 su bardağından biraz fazla sütle birlikte derin bir tencerede kaynatın. Kaynayan malzemeye 1 çay bardağı sıvı yağı ve tuzu ekleyin. Bir miktar ayırın. Karışımı yufkaların üzerine dökün. İçeri dolan yufkaların kenarlarını içine doğru katlayın.