FENER ÇÖP ŞİŞ

Malzemeler 
100 gram fener balığı
2 çorba kaşığı soya sosu
1 su bardağı zeytinyağı
1 diş sarımsak
1 tutam karabiber
Tuz



Yemeğin Tarifi   
Fener balığını temizledikten ve bol suyla yıkadıktan sonra kuşbaşı iriliğinde doğrayın. 

Geniş bir kapta, 2 çorba kaşığı soya sosunu, 1 su bardağı zeytinyağını, 1 diş sarımsağı, 1 tutam karabiberi ve tuzu karıştırın. Kuşbaşı iriliğinde kestiğiniz balığı hazırladığınız bu sosta yaklaşık 2 saat bekletin. 

Sonra çöp şişe dizin. Orta ısılı kömür veya fırın ızgarasında çevirerek, pişirin. Sıcak servis vapın. 
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa