KABAK PÜRELİ TAVUK

Malzemeler 
2 Kabak
4 Tavuk Göğsü
200 gr Yoğurt,
8 Diş Sarımsak
1 Tatlı Kaşığı Salça
Tuz, Karabiber

Yemeğin Tarifi  
Kabakları temizleyip 3-4 parçaya kesin. Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kabakları ezerek püre haline getirin. 1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ilave edin. Kabak püresini ekleyip karıştırın.

Ayırdığınız yoğurda, salça, 4 diş ezilmiş sarımsak, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın. Tavuk göğüslerini hazırladığınız bu sosla terbiye edin. Yağsız tavada önlü arkalı pişirin. Kabak sosuyla birlikte servis yapın.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa