KARİDESLİ PİSİ BALIĞI ŞİŞ

Malzemeler 
1 adet pisi balığı filetosu
250 gr. karides
1 su bardağı sıvı yağ
6 adet taze defne yaprağı
2 adet çarliston biber
1 limonun kabuğu


Yemeğin Tarifi   
Pisi balığı filetosunu 2 parmak kalınlığında şerit şeklinde kesin. 

Şeritlerin ortalarına karides koyup rulo şeklinde sarın. 

Hazırladığınız balıklı ruloları küçük çöp şişlere limon kabuğu, defne yaprağı ve biber sıralamasıvla dizin. 

Balık şişleri kızdırılmış sıvı yağda kızartın

Karidesli pisi balığını, haşlanıp tereyağında sote edildikten sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpilmiş patatesle birlikte servis yapın. 

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa