Malzemeler
1 Paket Margarin
4 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Yoğurt
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karbonat
1 Paket Margarin
4 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Yoğurt
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Karbonat
Yemeğin Tarifi
İÇİN HAZIRLANIŞIKıymayı ve soğanı kavurup, yeşilbiber, domates, maydanoz, bir tutam tuz ve biber ilave edin.
BÖREĞİN HAZIRLANIŞI
Hazırladığınız hamuru 8 eşit parçaya ayırarak bir gece bekletin. Hamura dikdörtgen şekli verin ve olabildiğince ince açıp üzerinde tereyağını gezdirin. Hamurun uzun tarafına iç malzemesini yerleştirip, rulo şeklinde yuvarlayın. Ruloyu 5 santim eninde parçalara bölüp, üzerine yumurta sarısını sürün. 200 derecede fırında pembeleşinceye kadar pişirip, sıcak servis yapın.
İÇİN HAZIRLANIŞIKıymayı ve soğanı kavurup, yeşilbiber, domates, maydanoz, bir tutam tuz ve biber ilave edin.
BÖREĞİN HAZIRLANIŞI
Hazırladığınız hamuru 8 eşit parçaya ayırarak bir gece bekletin. Hamura dikdörtgen şekli verin ve olabildiğince ince açıp üzerinde tereyağını gezdirin. Hamurun uzun tarafına iç malzemesini yerleştirip, rulo şeklinde yuvarlayın. Ruloyu 5 santim eninde parçalara bölüp, üzerine yumurta sarısını sürün. 200 derecede fırında pembeleşinceye kadar pişirip, sıcak servis yapın.