MİLFÖY ÇÖREKLERİ

Malzemeler 4 Adet Milföy Hamuru
5-6 Dilim Kaşar Peyniri
5-6 Dilim Salam
Üzerine 1 Adet yumurtanın Sarısı

Yemeğin Tarifi  
Milföy hamurlarını alüminyum folyo üzerine alalım. Yanyana ikişer tane olmak üzere birbirine yapıştıralım. Merdane ile hafifçe inceltelim.

Salam ve kaşar dilimlerini şekilde görüldüğü gibi hamurların ortasından başlamak üzere yerleştirelim. Hamurların iki kenarını içe doğru katlayalım. Yanyana iki rulo oluşturacak hale getirelim. Buzlukta 10 dakika bekletelim.

Buzluktan alıp yarım cm kalınlığında keselim. Üzerine yumurta sarısı sürelim. Önceden ısıtılmış orta hararetli fırında üzeri kızarana dek pişirelim.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa