SARAY USULÜ PİLİÇ SARMA

Malzemeler 
1 Piliç
100 gr Kuru Kayısı
30 gr Badem
Tuz, Karabiber




Yemeğin Tarifi  
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin. Kayısıları zar şeklinde doğrayın. Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun. Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın.

Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin. Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin.

Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav ilave edebilirsiniz. 
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa