Malzemeler
1 Su Bardağı Dövülmüş Fındık
1 Su Bardağı Kuru Üzüm
1/2 Su Bardağı Toz Şeker
2 Adet yumurta Akı
1 Su Bardağı Dövülmüş Fındık
1 Su Bardağı Kuru Üzüm
1/2 Su Bardağı Toz Şeker
2 Adet yumurta Akı
Yemeğin Tarifi
1 su bardağı dövülmüş fındık, 1 su bardağı kuru üzüm, yarım su bardağı toz şeker ve 2 adet yumurta akını karıştırın.
Fırın tepsisine alüminyum kağıt serip yağlayın. Karıştırdığınız malzemeden 1 tatlı kaşığı alıp kağıdın üzerine aralıklarla dökün. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dk pişirin.
NOT:Kurabiye görünümündeki kukinin en önemli özelliği, un konulmadan yapılmasıdır.
1 su bardağı dövülmüş fındık, 1 su bardağı kuru üzüm, yarım su bardağı toz şeker ve 2 adet yumurta akını karıştırın.
Fırın tepsisine alüminyum kağıt serip yağlayın. Karıştırdığınız malzemeden 1 tatlı kaşığı alıp kağıdın üzerine aralıklarla dökün. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dk pişirin.
NOT:Kurabiye görünümündeki kukinin en önemli özelliği, un konulmadan yapılmasıdır.