KARABİBERLİ BÖF

Malzemeler 
1/2 Kg Dana Eti
Karabiber
Tuz Mantar Rom Sosun Malzemesi
1/2 Paket Margarin
1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ
4 Yemek Kaşığı Kızarttığınız Etin Yağı
1 Yemek Kaşığı Un
1 Tutam Karabiber, Kırmızıbiber,Pulbiber
2 Avuç Mantar (ince doğranmış)
2 Kapak Rom
1 Su Bardağı Süt

Yemeğin Tarifi   
SOSUN HAZIRLANIŞI 

1) Etin yağını, margarini ve sıvı yağı iyice erittikten sonra 1 yemek kaşığı unu iyice kızarana kadar karıştırın. 

2) İnce ince doğranmış mantarları ilave ettikten sonra kızartma işlemine devam edin. 

3) Kızardıktan sonra, mantarların üzerine 2 kapak rom ve 1 bardak sütü döküp 2 dakika kadar kaynatın. 

SUNULUŞU

Hazırladığınız sosu, kızartıp kenara aldığımız karabiberli böf? ün yanında sunun. 
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa