Malzemeler
500 gr Küp Şeklinde Keilmiş Yağsız Bonfile
1 Çorba Kaşığı Soya Sosu
1 ÇorbaKaşığı Susam Yağı
1 Çorba Kaşığı Üzüm Likörü
2 Çay Kaşığı Mısır Nişastası
500 gr Pırasa
3 Adet Küçük Taze Soğan
2 Çay Kaşığı Sıvıyağ
2 Çay Kaşığı Şeker
1/2 Su bardağı Et Suyu
2 Çorba Kaşığı ince Dilimlenmiş Maydanoz
Tuz , Karabiber
Yemeğin Tarifi
Bir kabın içinde et parçalarını, et suyunu, mısır nişastasını, soya sosunu, 1 çorba kaşığı susam yağını, karabiberi, tuzu ve üzüm likörünü karıştırın. Yarım saat buzdolabında bekletin.
Pırasayı ve soğanı enine ince ince doğrayın. Çin tavasının içinde sıvı yağı ısıtıp etleri 1-2 dakika pişirin. (sadece dışı biraz kahverengileşsin). İçine pırasa ve soğanı ekleyip, 3-4 dakika daha tavada çevirip, tabağa alın. Üzerine süslemek için maydanoz serpiştirip servis yapın.