TERBİYELİ KUZU İNCİK

Malzemeler 
1 kg. kuzu incik
4 adet orta boy soğan
3 adet patates
3 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
Terbiye için:
3 yumurta sarısı
2 limonun suyu
1/2 kahve fincanı su
Tuz,Karabiber

Yemeğin Tarifi   
Eti yıkayıp, bir tencereye koyun. İri doğranmış patates, havuç, soğan, tereyağı, tuz, karabiberi ve 1/2 çay bardağı ılık suyu ekleyip et yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. (Suyu biterse her 15 dakikada bir 1/2 fincan ılık su ilave edebilirsiniz). 

Terbiyesi için, yumurt sarısı, limon suyu ve 1/2 kahve fincanı suyu çırpın. 

Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökün. Karıştıp servis yapın. 

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa