Gogus Kucultme Estetigi


Göğüs Küçültme Estetiği


Bazı kadınlar büyük göğüslerinin bedenine ağırlık yaptığını ve bu yüzden sırt ağrıları çektiklerinden, istediği her tür kıyafeti giyememekten, koşu veya başka sporları yapamamaktan şikâyet ederler.

Bu şikâyetlerinin ardından meme küçültme estetik ameliyatı olmak için başvururlar.
Zira meme küçültme ameliyatlarından sonra sırt ağrıları, istediği gibi giyinememe şikâyeti, dileği sporları yapamam şikâyetleri ortadan kalkar.


Göğüs Küçültme Estetiği

Büyük göğüsler ne gibi şikâyetlere yol açar?

• Bel ve sırt ağrılarına sebep olur

• Vücut hatlarını orantısız gösterebilir
• Zamanla hızla sarkar
• Göğüz aralarını ve göğüs altlarında tahrişler başlar
• Birçok spor rahatlıkla yapamaz hale gelinebilir


Meme küçültme ameliyatından önce nelere dikkat etmek gerekir?


• Sigara kullanıyorsanız meme küçültme ameliyatından en az 2 hafta önce bırakmalısınız.
• Aspirin gibi kan sulandıran ilaçları ameliyattan 1 hafta öncesi itibariyle asla kullanmamanız gerekiyor, ihtiyaç duyduğunuzda hangi ilaçları kullanmanız gerektiğini doktorunuza sormanız daha doğru bir davranış olacaktır.


Meme küçültme ameliyatı nasıl oluyor?


Meme küçültme ameliyatı lokal anestezi uygulanarak meme içindeki fazla yağların alınması ile yapılıyor. Kan birikmesini engellemek amacıyla küçük drenler yerleştiriliyor. Ardından gazlı bezlerle sarılarak bandajla kapatılıyor.


Meme küçültme ameliyatından sonra dikkat edilecek hususlar nelerdir?

Göğüs küçültme ameliyatından sonra, özellikle ilk 1-2 hafta asla ağır şeyler kaldırmamalı, kollarınıza yük bindirmemeli ve çok ani- sert hareketlerle kollarınızı hareket ettirmemelisiniz.

İlk 1-2 hafta göğüslerinizde şişlik ve hafif derecede ağrılar olabilir.
Ameliyattan 3 hafta sonra dikişleriniz alınacaktır.

meme küçültme, meme nasıl küçülür, meme küçültmek için ne yapılmalıdır ? meme küçültme nasıl yapılır ? meme küçültme zararlı mıdır ? meme küçültme zararları var mıdır ? meme küçültme ameliyatı ne kadar ? meme küçültme ameliyatı kaç para ? meme küçültme ameliyatı kaç saat sürer ? meme küçültme hakkında her şey, meme nasıl küçültülür ?meme küçültme yolları nelerdir ? meme küçültme, göğüs küçültme,göğüs nasıl küçülür, göğüs küçültmek için ne yapılmalıdır ? göğüs küçültme nasıl yapılır ? göğüs küçültme zararlı mıdır ? göğüs küçültme zararları var mıdır ? göğüs küçültme ameliyatı ne kadar ? göğüs küçültme ameliyatı kaç para ? göğüs küçültme ameliyatı kaç saat sürer ? göğüs küçültme hakkında her şey, göğüs nasıl küçültülür ? göğüs küçültme yolları nelerdir ? göğüs küçültme, 

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa