Malzemeler
500 gr. Az Çekilmiş Az Yağlı Koyun Eti Kıyması
150 gr. İç Çam Fıstığı
Tuz, Karabiber
5 - 6 Sivri Biber
500 gr. Az Çekilmiş Az Yağlı Koyun Eti Kıyması
150 gr. İç Çam Fıstığı
Tuz, Karabiber
5 - 6 Sivri Biber
Yemeğin Tarifi
Az çekilmiş koyun eti kıymasını tuzla yoğurun. İç çam fıstıklarını 3-4 parçaya bölerek kıymaya ekleyin ve yoğurun. Yoğurduğunuz köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak şişlerin üzerine dizin.
Hazırladığınız şiş köfteleri kömür ateşinde pişirin. Biberleri de kömür ateşinde közleyerek pideye sarın. lsteğe göre köftelere pul biber ekerek servis yapın.
Az çekilmiş koyun eti kıymasını tuzla yoğurun. İç çam fıstıklarını 3-4 parçaya bölerek kıymaya ekleyin ve yoğurun. Yoğurduğunuz köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak şişlerin üzerine dizin.
Hazırladığınız şiş köfteleri kömür ateşinde pişirin. Biberleri de kömür ateşinde közleyerek pideye sarın. lsteğe göre köftelere pul biber ekerek servis yapın.