KAVUNLU JÖLE

Malzemeler 
1 Adet Orta Boy Kavun
1 Paket Meyve Jölesi
2 Adet Nektar
2 Adet Orta Boy Armut
3/4 Sy Bardağı Vişne
4-5 Adet Mürdüm Eriği

Yemeğin Tarifi   
Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın. Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın. Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin. Jölenin içine ekleyin. 

Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın. Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın. 

Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın. Kavunun içine doldurun. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın. 
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa