Basak Burcu Evlilik Uyumu

Başak Burcu Evlilik Uyumu


BAŞAK-KOÇ


Bu kişiler için söylenecek tek şey evlilikleri uygun değildir. Koç kişisi sabırsız, ayrıntılara önem vermeyen, çabuk bıkan ve sıkılan yapıdadır. İlk başta koçun enerjisinin etkisi altında kalabilirsiniz ama geçen zaman içerisinde koç kişisi size göre olmadığını anlayacaksınız. 


BAŞAK-BOĞA: 


Boğa ile ortak yönünüz maddeyi sevmeniz ve akılcı olmanız. Size göre ideal evlilik partnerinizle ilk önce iyi arkadaş olmanız ama bu alanda boğa sizi biraz kısıtlayabilir. Ayrıca boğa sahiplenicidir ki bu da sizi çok sınırlar. Kendinizi bu ilişkide kurban gibi hissedebilirsiniz. 


BAŞAK-İKİZLER: 

Adı üstünde:İkizler. İkizlerin çok çekici, çok yönlü ve kafasında bir sürü zararsız tilki kuyruğu birbirine değmeden dolaşması size ölümcül çekici gelirken ani ruh değişimleri de bezdirebilir. Başlangıçta mutlu giden evliliğiniz bu değişimlere adapte olamayabilir zaman ilerledikçe. 


BAŞAK-YENGEÇ


Başak mantıkçıdır, yengeç ise duygusal. Eğer başak yengeçin duygularına değer ve önem verir ise o zaman yengeçte mantığınızla hareket etmenize ses çıkarmaz ve ona göre hareket eder, evliliğiniz dengeli devam eder. 


BAŞAK-ASLAN: 


Aslan cömerttir, duygularıyla hareket eder dolayısı ile bazen 'kükrer!' Duygusal hareketler ve aşırı cömertlik size ters düşer. Aslanla evlenmeden önce uzun süre arkadaşlık etmenizi ve kararınızı gözden geçirmeniz iyi olabilir. 


BAŞAK-BAŞAK


Bu ikili hem aşık hem dost olurlar evliliklerinde. İkisi de aynı frekansta olduğu için keyifli bir yaşam sürerler evlilikte. 

BAŞAK-TERAZİ: 


Terazi aşka aşık bir insandır. Sizi aşkı anlamamakla suçlayabilir. Eğer bu kişiyle evlilik yapmayı planlıyorsanız; sonu gelmez romantik akşam yemeklerine, flört formatına ve sevgi patlamasına hazır olun! Aksi taktirde evliliğiniz yürümez. 


BAŞAK-AKREP:


Akrep kişisiyle pek çok konuda anlaşabilirsiniz. Eğer akrebi seviyorsanız ve biraz özveride bulunursanız evliliğiniz de mutluluğu bulursunuz. Akrep evlilikte sabırlıdır. Bu kişinin sizi kolay kolay bırakmayacağını bilmelisiniz. 


BAŞAK-YAY

Yayla evlilik yaşamı zordur. Yay kişisiyle evliliğinizin devam etmesi için sürekli kendinizi yenilemelisiniz. Eğer yay sizi tamamen çözmüşse artık sizden alacağı bir şey kalmayacağı için sizden sıkılabilir. Eğer zor çözüleni oynarsanız yay sizden büyük keyif alacak ve sizi mutlu edecektir. 


BAŞAK-OĞLAK: 


Ruh eşinizi buldunuz! Sizin gibi ayrıntılardan, detaylardan başını kaldıramayan oğlakla fevkalade mutlu bir evliliğiniz olabilir. Mesela, bir ev dekore etmeye kalksanız o ev detaylara inmekten asırlarca bitmeyebilir. Sizin neşeli cümleleriniz onun kabuğundan çıkaracak ve sizinle çok mutlu olacaktır. 

BAŞAK-KOVA


Kovayla evlilik sizin için zor olabilir. Evliliğinizde hep kovanın istediği gibi hareket etmelisiniz. Kova her daim söylediklerinin dinlenmesini ve size saçma da gelse anlamanızı ister. Bunları yapabilirseniz bir ömür beraber yaşarsınız. 


BAŞAK-BALIK: 


Zıt burçlar birbirini çeker ama uzun vadede anlaşabilir misiniz bunu iyi tartmalısınız evlenmeden önce. Hayalperest balık, sizin rasyonel hayatınızla çakışacaktır. Çabuk alınganlık yapan ve hemen karamsarlaşan, duyguları ön planda olan balık sizin gibi mantıklı birini zorlayabilir. 

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa