Aslan Burcu Evlilik Uyumu

Aslan Burcu Evlilik Uyumu


ASLAN-KOÇ


İkiniz de enerjiksiniz, ikiniz de lidersiniz, ikiniz de renklisiniz.. Ama aslan yöneten olmayı sever. Talimatlarının yerine getirilmesini de ister. İşin kötüsü siz de böyle birisisiniz. Birbirinizi tolere edemezseniz, bir taraf alttan almazsa bu evlilik zor yürür veya yürür de yorar sizi. 


ASLAN-BOĞA


Bu iki burun ikisi de sabit insanlardır. Bir şeye taktılar mı takarlar, yani bir fikirden çok zor vazgeçerler. Bu evlilikte tartışma eksik olmaz. 


ASLAN-İKİZLER: 


Aslan tutucu ikizlerse yeniliklere açıktır. İkizlere ayak uydurabilirseniz çok zevkli ve ilgi çekici bir evlilik hayatınız olur. İkizlerin üstün zekasıyla sizin yetenekleriniz birleşince ortaya harikalar çıkar. 


ASLAN-YENGEÇ: 

Eğer yengeç sizi az kıskanmayı başarabilirse sizi çok mutlu eder. Çünkü yengeç, hemen etki alanınıza girer ve yönetiminizde kalmayı kolaylıkla kabul eder.


ASLAN-ASLAN


İşte iki kudretli, güçlü, lider, kral burç bir arada. Birbirinizi daha iyi anlayacak bir burç olamaz ama unutmayın güçler çarpışmaya başlarsa bu ilişki zor ya da birbirini destekleyen bir ilişki olabilir. Bu evlilik dengeye oturursa heyecanlı, aktif ve dinamik gider

ASLAN-BAŞAK


Aslan aşırı cömerttir ve bu başağı rahatsız eder. Başak çok tutumlu olduğu için sizin cömertliğiniz onu panik eder. Başak, hayatı size rutin edebilir ki bu da sizi boğabilir.Veya hafif pasif bir başaksa anlaşabilirsiniz. 


ASLAN-TERAZİ: 


Partnerinizin övünç kaynağı olmasını istiyorsanız terazi tam size göre. Onun zerafeti, nezaketi, saygısı, anlayışı ve sevgisi size çok mutlu bir evlilik hayatı yaşatacaktır. 


ASLAN-AKREP: 


Bu evlilik ya mükemmel gider ya da üstünden kasırga geçmiş gibi olur. Eğer alttan almazlarsa birbirlerinin canlarını çok yakarlar yok eğer olgunlukla ilişkilerine yaklaşırlarsa bu evlilik yürüyebilir hatta heyecanlı bile olabilir. 


ASLAN-YAY


Aslanla yay'ın zevkleri ve amaçları aynıdır.Eğer Yay'ın bağımsızlığını tolare edebilirseniz o sizi evlilik hayatında mutlu edecek ve keyifli anlar geçirttirecektir. 


ASLAN-OĞLAK


Siz neşeli, dışa dönük, eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven, bazen sonuçları düşünmeden hareket edebilen maceracı bir ruha sahipsiniz. Oğlak sizin kadar renkli olmayabilir. Maceracı değildir, her şeyin başını sonunu hesaplar, çok disiplinlidir. Belki bu evlilik ikinize pek uymayabilir. 

ASLAN-KOVA: 


Ruh ikiziniz, diğer yarınız! Birbirinizin eksiklerini tamamlarsınız. Birbirinizi oyalayacak çok şey bulabilirsiniz. Mükemmel ve mutlu evlilik yaşamınız olacaktır. 

ASLAN-BALIK: 


Balık burcu sizin kadar güçlü değildir. Hemen karamsarlığa kapılan balık sizi çok bunaltır. Zaman geçtikçe size çekici gelen bu pasiflik zaman içerisinde sizi onu üzmekten zevk alan bir sadiste dönüştürebilir. Bir balıkla zor mutlu olursunuz. 
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa