Boga Burcu Evlilik Uyumu

Boğa Burcu Evlilik Uyumu

BOĞA-KOÇ: 


Koç insanın ateşi ve hareketliliği sizin çok hoşunuza gidecektir. Koç kişisi sizin gibi sabırlı tipler değildirler onun için bu kişiyle evliliğinizde biraz daha hızlı olmayı öğrenmek durumundasınız. Sizin ağır hareketleriniz koç burcunu sıkabilir. Ayrıca kıskançlığınızı dizginlerseniz koç burcuyla güzel bir evlilik hayatınız olur. 


BOĞA-BOĞA


Eşinizle tam bir uyum ve birleşim sağlayacaksınız. Her bakımdan sizi anlayacak eştir. Evliliğiniz çok uzun yıllar, mutlu ve dingin sürecektir. 


BOĞA-İKİZLER:


Sizin sabit yapınız ikizler insanını zorlar. Eğer sürekli hareket halinde olmayı öğrenirseniz ikizlerle mutlu evlilik hayatı kurabilirsiniz. Yeni dostlar edinmeli, yeni konularla ilgilenmelisiniz. Aksi halde ikizler kişisinin hareketliliği sizi yorabilir ve evliliğiniz uzun soluklu olmaz. 


BOĞA-YENGEÇ: 


Yengeç insanı sizin gibi yuvasına düşkün biridir. Her derdinizi, sorununuza ortak olup sizinle birlikte çözüm arar yengeç insanı ve sizin mutlu etmek için özveride bulunmaktan asla kaçınmaz. Yengeç kişisiyle ev hayatınızda sevgi dolu ve aşk dolu yıllar sizi bekliyor. 


BOĞA-ASLAN: 


Aslan biriyle evlilik hayatınız boyunca eğlenceye doyamayacaksınız. Eğlenmeyi seven aslan kişisinin mertliği ve cömertliği sizi ayrıca etkileyecektir. Neşe ve güler yüzlü aslanla mutlu evliliğe hazır mısınız! 

BOĞA-BAŞAK:


Bu burçta birisiyle evlilik düşünüyorsanız bir daha düşünün. Başak kişisi sizin kadar duygusal değildir ayrıca ayrıntılara düşkün başak sizi zaman geçtikçe yormaya başlar. Yuvasına bağlıdır fakat yaşamında yenilikler olmalıdır. Buna uyum sağlaya bilirseniz başağın tertipliği ve organizasyonuyla keyifli evlilik hayatınız olabilir. 


BOĞA-TERAZİ: 


Terazi kişisiyle çok iyi anlaşacağınızı düşünebilirsiniz başlarda. Ama zaman geçtikçe sevgiye çok önem veren bu kişi sizden çok daha fazlasını bekleyecektir. Eğer ömrünüzün sonuna kadar sevgili rolü yaparsanız bu kişi sizi çok mutlu edebilir. Terazi kendisini sevgisiz olduğunu hissettiği anda rolleri değiştirecektir. 


BOĞA-AKREP: 


Akrep kişisi de sizin gibi sabırlı ve ateşlidir. Severse tam anlamıyla bağlanır ve asla vazgeçmez. Fakat akrep burcunun kıskançlığı sizi biraz üzebilir. Uzun yıllar cazibenin en doruk noktasında olacak evlilik hayatına hazır olun. 


BOĞA-YAY


Yay kişisi kısıtlanmaya ve kıskançlığa gelemez. Eğer bu durumu dengeleyebilirseniz yay kişisiyle keyifli evlilik hayatınız olabilir. Yinede düşünün deriz! 


BOĞA-OĞLAK: 


Oğlak kişisi sizi çok iyi anlayacaktır. Ne istediğiniz ve nelerden keyif aldığınızı çok iyi bilecektir ve ona göre davranacaktır. Ömrünüz boyunca sizi sevecek ve size bağlı kalacaktır. Mutlu bir evlilik! 


BOĞA-KOVA: 


Kova kişisi sizi zorlayan kişi olur. Oldukça değişik bir yapıya sahip olan kovalar sizi şaşırtır ve sinirlendirebilir. İlk başlarda çok iyi giden evlilik hayatınız ileriki zamanlarda hüsranla sonuçlanabilir. Kovanın sorumluluk almaktan kaçan yapısı size ters düşecektir. 


BOĞA-BALIK: 


Seven ve sevilen balık sizin için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Yeter ki balık kişisine sevginizi gösterin. Çok duygusal olan balıkları kırmazsanız -ki çok kırılgan yapıları vardır- sizi bir ömür boyu mutlu edecektir. 
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa