ikizler Burcu Evlilik Uyumu

İkizler Burcu Evlilik Uyumu


İKİZLER-KOÇ


Koç burcunun renkliliği, şen şakraklığı, neşesi, hareketliliği ve maceracı ruhu size oldukça cazip gelecektir. Onunla yapacağınız her işten müthiş zevk alacaksınız. Fakat koç burcu zaman geçtikçe sizi kıskanmaya başlayabilir ve sizde kısıtlanmaya ve kıskançlığa gelemezsiniz! Ama eğer bu durumu koç burcu dengelerse keyifli ve heyecanlı bir evlilik hayatınız olabilir. 


İKİZLER-BOĞA: 


Boğa burcunun inadı, duygusallığı ve stabil(İstikrarlı) sebaatı sizin gibi değişimi seven bir ruh için zor olabilir. Eğer biraz sabitlik ruhunuzu daraltmazsa mutlu bir ilişkiniz olabilir. 

İKİZLER-İKİZLER: 


İşte ruh ikiziniz! Bir ömür bir elmanın yarısı gibi birbirinizi tamamlarsınız. Mutlu mesut yaşar gidersiniz. 


İKİZLER-YENGEÇ: 


Yengeçle bir ilişki kurmak için fedakarlık yapmanız gerekebilir.Yengeç domestik bir ruhtur; yani evine bağlıdır, biraz kuşkucudur, kıskançta olabilir yani sizin tam tersiniz. Sizse bağımsızlığınızı her daim ilan etmiş, yeniliklere açık, sınırlardan hiç hoşlanmayan biri için bu zor bir ilişki veya evlilik olabilir. 


İKİZLER-ASLAN: 


Bu ilişki hem heyecan dolu hem de hareket dolu bir ilişki olur. Aynı zamanda Aslan hükmetmeye çalışırken ikizlerin kıvrak zekası sayesinde bu ilişki dengelenebilir. Bu iki burç birbiri için çok çekicidir. 


İKİZLER-BAŞAK: 


Başak burcu israrcı bir burçtur ve bu israrcılık ikizleri bunaltır. Oysa ki ikisi de aynı frekanstadır. İkizler, başakla zıtlaşmazsa ve başak da ikizlerin suyuna giderse bu ilişki huzur içinde sağlam bir dostluk zemini üzerinde ilerleyebilir. 


İKİZLER-TERAZİ


Terazi, sevgi dolu bir burçtur. Teraziye sevgi verirseniz sizi baş tacı eder; birbirinizi tamamlarsınız. Evliliğiniz ahenk dolu olabilir. 


İKİZLER-AKREP

Kıskanç ve kuşkucu akrep burcuyla uzun bir evliliği hayal etmeyiniz. Hayatınızı limitleyen bir eş olacağı için sonunda gitmeye karar verirsiniz. Bu evlilik sizin için kabus olabilir

İKİZLER-YAY: 


Yay sizin gibi konuşkan, ifade problemi olmayan, yenilikleri seven, sosyal bir kişiliktir. Bu evlilik her daim yeniliklere açık ve keyifli geçecek bir evilik olur. 


İKİZLER-OĞLAK: 


Oğlak muhafazakardır,yenilikten çok hoşlanmaz, hemen adapte olamaz. Oğlak, eskiye bağlıdır. İkizler ve oğlak arasında zaman içerisinde tartışmalar başlar ve büyüyebilir. Bu kişiyle evlilik hayatı sizin için zor olur. 


İKİZLER-KOVA:


Evliliğiniz bu burçla mükemmel olur. İkiniz de entellektüel seviyede bilgiye doyamayan kişiler olduğunuz için kültürel açlığınız birbirinizi tamamlar. Fakat kova bu konuda sizi geçebilir. Eğer ömür boyu aynı iletişim düzeyinde kalmak istiyorsanız kovaya yetişmek için çalışmalısınız

İKİZLER-BALIK


Balık bağlılık sever, teminat ve söz ister. Sizse özgürlüğünüze çok düşkünsünüz bu sizi çok zorlayabilir. Balık aynı zamanda kuşkucu ve duygusaldır, bu evlilik hayatınızda huzur kaçırabilir.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa