Yengec Burcu Evlilik Uyumu

Yengeç Burcu Evlilik Uyumu


YENGEÇ-KOÇ: 


Koç bağımsız bir ruhtur, aileye ve yuvaya bağlı değildir. Zaman içerisinde sizin aile bağlarına bu kadar bağlı olmanız koçu bunaltabilir. Eğer koçla uzun bir hayat yolculuğuna çıkmak istiyorsanız onun gibi renkli, bağımsız, sürekli değişikliklere adapte olabilen biri olmanız gerekiyor. Bu adaptasyonu gerçekleştiremezseniz çileden çıkabilirsiniz. 


YENGEÇ-BOĞA: 


Boğayla sakin, güzel ve uyumlu bir evlilik hayatı yaşarsınız. O da sizin gibi yuvasına bağlı, sevgisini her fırsatta söyleyen kişidir ve sizin sevgi ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Dikkat edilmesi gereken bir husus varsa o da boğayla inatlaşmama konusudur. İş inada binerse boğa çok ağır konuşabilir. 


YENGEÇ-İKİZLER: 


Yengeç duygu insandır, ikizlerse akıl! İlişkinin başında ikizler sizin duygusallığınızdan etkilenir ama zamanla bu haliniz onu sıkmaya başlar. İkizlerle evliliği düşünüyorsanız onun üzerine gitmemeyi bilmelisiniz. Israrcı davranışlarınız ikizleri sizden uzaklaştırır. 


YENGEÇ-YENGEÇ: 


Ayın hareketlerinin verdiği karamsarlık ve neşe duygunuzu çok iyi anlar çünkü kendiside bu eş zamanlı duyguları yaşar. Bu yüzdendir ki iki yengeçin evlenmesi hayırlıdır. Yalnız dikkat etmeniz gereken tek nokta, inat etmemektir. İkinizde inatlaşırsanız günlük yaşamınız çekilmez olur. 


YENGEÇ-ASLAN: 


Aslan kişisiyle evliliğiniz çok renkli olacaktır. Aslan üzerine düşülmesini, sürekli ilgi gösterilmesini çok sever. Onu sınırlamadığınız sürece ev yaşamınız keyifli geçecektir. 


YENGEÇ-BAŞAK


Duygusal açıdan Başak sizi zor tatmin eder. Başak konuşur, dinlemeye çok meyilli değildir. Bu yüzden isteklerinizin ve sorunlarınızın pek farkına varamaz. Diğer yandan da sizin gibi ev ortamını seven başak yalnız kalmaya da dayanamaz. Sürekli size ihtiyacı olacaktır. 


YENGEÇ-TERAZİ: 


Sosyal yaşamda ve aynı zamanda ev hayatınızda da teraziyle çok mutlu olursunuz. Yalnız terazinin sosyal hayatı yoğun ve kalabalıktır ve sadece size ait olmayacaktır. Bu durum sizin için problem yaratmaz ise mutlu bir evliliğiniz olabilir. 


YENGEÇ-AKREP


Ruh eşinizdir! Muhteşem uyumlu evlilik hayatınız olur. Tutkulu, sevgi dolu uzun soluklu bir ilişki olur. Akreple inatlaşmayın, onu kıskandırmayın birde sakın köşeye sıkıştırmayın. 


YENGEÇ-YAY: 


Yay insanını eve bağlamak zordur. Özgürlükçü ruha sahip olan yay burcunun üstünde baskı kurmaya kalkıştığınız an bir anda hayatınızdan çıkıp gidebilir. Bu kişiyle evlenmeyi düşünüyorsanız bu düşüncesinizi tekrar gözden geçirin. Sizin gibi duygusal ve anaç ruhlu biri yay burcunun özgürlükçü hareketlerine pek tahammülü olamaz. 


YENGEÇ-OĞLAK: 


Yengeçle Oğlak zıt kutuplardır ve her zaman olduğu gibi zıt kutuplar birbirini çeker.Aslında iyi anlaşabilirsiniz ama zıt kutuplar olduğunuz için hayata aynı pencereden bakmayacağınız için bir çok konuda anlaşmak zor gelebilir evlilik yaşamınızda. 


YENGEÇ-KOVA


Bağımsızlığına düşkün kova siteme, imaya ve iğneleme gibi şeylere asla dayanamaz. Ayrıca bir kova için akıl, zeka çok önemlidir. Kovayla uzun yıllar evli kalmak istiyorsanız ya çok zeki olmalısınız yada kendinizi yetiştirmelisiniz. 


YENGEÇ-BALIK: 


Balık sevgi böceğidir, onunla sevgi dolu bir evliliğiniz olur. Yengeçte duygulara ve aşka önem verdiği için bu konuda iyi anlaşırsınız. Balık yanınızda pasif kalabilir ona aktif olma yönünde yönlendirecek kişi ilişkide sizsiniz. 
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa